Vi tror att allting handlar om kommunikation. Precis allting. Utan undantag. Kommunikation och hur vi beter oss mot varandra i olika situationer är nyckelkomponenter i utvecklings- och förändringsarbete. En vitalt viktig, livsnödvändig beteendeförändring leder till resultatgenombrott oavsett systemnivå – individ, grupp, verksamhet, samhälle…
Företräder du en grupp eller organisation?

Vi vet att det uppstår något när vi människor möts. I mellanrummet mellan oss bidrar ny information, insikter och upplevelser till givande, lärorik och produktiv kommunikation. Därför vill vi träffa dig.

Kontakta oss för ett samtal med utgångspunkt i dina spörsmål och utmaningar. Vi bjuder på vår kompetens och pragmatiska tips och tillsammans med dig skapar vi möjligheter för gemensamt lärande under en trevlig stund.

Är du en privatperson?

Är du nyfiken på oss? Vill du veta mer om hur vi tänker att vi kan hjälpa dig? Har du frågor, upplevelser, tankar eller problem som du vill vädra med oss? Tveka inte att ta en kostnadsfri första kontakt!

Vi arbetar utifrån systemisk förståelse med ett medmänskligt, icke dömande förhållningssätt, etiska ramar och konfidentialitet. Allt för att möjliggöra tillit och trygghet i relationen.

Du är varmt välkommen till oss – ingen fråga eller livssituation är för trivial eller för komplex. Du behöver inte skriva något meddelande i formuläret – vi kan ta det per telefon eller på ett personligt möte.

Kontakt via mejl, telefon eller besök

Vill du att vi ska kontakta dig? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Du är även välkommen att mejla: christina.skoglund@letthecatout.com