Om Kakor, Cookies

Vi bjuder på några kakor

Kakor består av små textfiler som skickas från en webbserver till en webbläsare och möjliggör att en sajt eller webbserver kan samla och spara specifik, men begränsad, information från webbläsaren om hur du använder den. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies.

Vi har ju ingen aning om varför just du surfat in på vår sajt – vi kan bara hoppas att du gillar det du upplever! Vi använder inte kakor för att kartlägga ditt beteende, personalisera innehållet eller följa efter dig ut på internet.

Vi använder kakor från tredjepartslösningar med syfte att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken över tid (Google Analytics). Den datan kopplas inte till några som helst personuppgifter utan är helt anonym. Vi länkar också till våra egna sociala kanaler från vår sajt, samt använder sociala funktioner via en tredjepartslösning, exempelvis dela-funktioner.

Som användare av sociala medier kan deras kakor komma att sättas via vår sajt, kopplat till ditt konto hos dem. Utifrån hur du sedan använder deras service på vår webbplats kan data komma att användas av respektive social medieplattform för att anpassa funktionalitet eller annonsering på deras webbplats.

Vi respekterar om du inte vill ha kakor

Du kan radera kakor från din hårddisk när som helst, detta gör att dina eventuella personliga inställningar försvinner. Du kan också ändra inställningar i din webbläsare så att den inte tillåter att kakor sparas på din hårddisk, eller välja att surfa inkognito. Då raderas kakorna varje gång du stänger din webbläsare.

Du bestämmer själv hur du vill ha det genom att gå in på ”Inställningar” i din webbläsare, eller besök Post- och Telestyrelsen där du kan hitta allt du behöver veta om kakor och elektronisk kommunikation. https://www.pts.se

Hantering av personuppgifter

Vi respekterar din integritet

Du kan vara trygg med att vi behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi har inga avsikter att missbruka det förtroende du gett oss i samband med dina förehavanden med oss som uppdragsgivare eller i och med att du anmäler dig till något av våra event.

Vi samlar in personuppgifter

  • När du anmäler dig till, och besöker, något av våra event eller konferenser.
  • När du interagerar med oss via e-post eller våra digitala kanaler.
  • I samband med nykundsbearbetning för kommunikation och information med syfte att etablera relation

Vårt syfte med att spara dina uppgifter

  • Vi sparar ditt för- och efternamn, adress, e-postadress, telefonnummer, vilket företag du arbetar på, eventuellt yrkestitel eller vad du arbetar med, samt faktureringsuppgifter, för att kunna uppfylla det som vi har åtagit oss gentemot dig.
  • Vi hoppas på fortsatt möjlighet till kommunikation med dig genom information, nyheter, inbjudningar med mera.

Du har alltid rättigheten och möjligheten att

  • be oss radera dina uppgifter ur vårt system
  • få tillgång till dina personuppgifter
  • korrigera, justera eller begränsa dina personuppgifter
  • vända dig till tillsynsmyndigheten Datainspektionen för klagomål eller generella frågor. Telefon: 08-657 61 00 och e-post: datainspektionen@datainspektionen.se

Let The Cat Out ansvarar för all hantering av personuppgifter som du lämnar i kontakt med oss och vår verksamhet. Vi sparar uppgifter så länge vi behöver dem för att fullfölja våra åtaganden, men som längst 36 månader efter avslutat åtagande. Vi förmedlar eller säljer inte person- eller kontaktuppgifter vidare till tredje part. Vid all interaktion med oss finns möjlighet att be oss justera eller radera den information som finns lagrad.

På våra events och konferenser kan det hända att vi fotograferar och filmar för dokumentation eller marknadsföring genom publicering i våra digitala kanaler. Vi respekterar om du som deltagare på ett event inte vill bli fotograferad eller filmad, säg till någon av oss på plats i så fall eller mejla.

Kontakt: christina.skoglund@letthecatout.com