Vi tänker gärna högt – och tillsammans med andra. En konversation bjuder in till, och öppnar upp, helt nya perspektiv hos alla som deltar. De nya insikterna ger ny energi till kreativitet och innovativa idéer. Här hittar du sådant som vi har på gång. Aktuella event, nyheter och annat spännande…

September 2019.

Privat och personligt vs. Meta…

Möt Alexander som glatt och frimodigt demonterar sin kropp och själ och berättar om sitt liv. Du kommer känna igen dig, bli omskakad, skratta högt eller gömma dig bakom skämskudden. Christina tar ett metaperspektiv på Alexanders reseberättelse och bjuder på ett pragmatiskt synsätt som kan ge nya infallsvinklar och vara till nytta i allehanda livssituationer.

Missa inte detta! Anmäl dig redan idag!

September 2018.
Vi vet något som du behöver veta. Och det är gratis.

Investera din tid i en eftermiddag som syftar till att ge dig intressanta och viktiga insikter samt en hel del nya perspektiv. En möjlighet till lust och kraft att börja förändra det som behövs, kanske byta riktning i livet eller bara göra annorlunda. Varmt Välkommen!

Augusti 2018.
Hur skapar vi framtidens arbetsplatser?
Onsdag den 29 augusti arrangerar vi, tillsammans med NAV Sweden i Nacka, en viktig dag där vi undersöker hur vitala verksamheter och sunda affärer åstadkoms. Lär dig mer om de medvetna och omedvetna mönster som påverkar oss alla i vårt arbetsliv och få nycklar och verktyg till förändring och utveckling. Dagen består av föreläsningar, samtal och spännande Warm Data Labs.

Missa inte detta! Anmäl dig redan idag!

April 2018.
Stolta innehavare av världshistoriens första certifikat!
Under en helg i slutet av april genomfördes det första certifierings-programmet i världen som krävs för att hålla Warm Data Labs. Nora Bateson, The Bateson Institute, guidade oss – ett härligt gäng med olika nationaliteter – genom dessa fantastiska dagar. Vi är så glada och tacksamma för att ha fått förtroendet att använda detta effektiva och kraftfulla arbetssätt.
Beroendets Ekologi – en viktig konversation
Välkommen Nina Pada
Mars 2018.
Nina är äntligen med oss!
Nina är en klok och medmänsklig organisations- och beteendeutvecklare – och nu även Interrelative hos oss på Let The Cat Out. Vi har intressanta samarbeten inplanerade. Håll utkik!
September 2017.
Framtidens arbete
Under en sanslöst spännande eftermiddag inspirerade och engagerade Nora Bateson modiga människor till att utföra stordåd. Med rubriken Future of Work genomfördes ett event, ett sk. Warm Data Lab, där många av oss fick en ökad förståelse för den komplexitet varm data består av, utifrån alla dess aspekter och relationer. Let The Cat Out kommer nu fortsätta arbetet med att beakta och undersöka ny information. Vi ser detta Warm Data Lab som en ekologisk check, ett avstamp och en plattform för att ge vårt innovationsprojekt nytt syre, ny innebörd och nya möjligheter för framtiden. Förhoppningsvis en möjlig ”Systems change”.
Warm Data Lab – Future of Work – under ledning av Nora Bateson

Foto: Mårten Levin, mlf.se

September 2017.
Future Of Work
Warm Data Lab – Future of Work, ett event under ledning av Nora Bateson

Vi är glada och stolta över att få möjlighet att bjuda in dig till vårt Warm Data Lab med arbetsnamnet Future of Work – under ledning av Nora Bateson, en levande legend inom Systemic Thinking.

Att vi står inför ett paradigmskifte är känt för de flesta. Däremot känner vi ännu inte till omfattningen och effekterna av automatisering, digitalisering, robotisering och artificiell intelligens.

Sannolikt kommer det att ha stor påverkan på hela samhället. Vi ser inte att världssamfundet, enskilda stater, regeringar och arbetsmarknadens parter gör det som krävs.

Syftet med detta event, vårt Warm Data Lab, är att identifiera relevant kvalitativ information som har påverkan på frågeställningen ”Future of work”. Resultatet är samhällsnytta och tänkt att användas som en del av ett innovationsprojekt i egen regi.

Mer information om Nora Bateson finns på The International Bateson Institute och på hennes blogg finns en artikel om Warm Data.

Intresserad av att vara med och deltaga? Skicka ett mejl till: christina.skoglund@letthecatout.com

Augusti 2017.
Välkommen till oss, Magnus!
Magnus Hellid har sin bas i Örebro och vi hälsar honom hjärtligt välkommen som Interrelative till oss på Let The Cat Out. Vi ser fram emot att tänka stora tankar tillsammans och en mängd banbrytande resultat.
Välkommen Christer Ellingsworth
Warm Data Lab – Future of Work under ledning av Nora Bateson
Maj 2017.
Vi bjuder på frukost

Ett personligt och enskilt tillfälle för dig – verksamhetsledare eller medlem av ledningsgrupp – att bli utmanad, inspirerad och förberedd inför nästa verksamhetsår.

En timme med frukost, insikter och idéer som syftar till att ge nya perspektiv på det ekosystem som du och din verksamhet befinner er i. Vi vet inte vilka frågeställningar du står inför, men vi föreställer oss att samtalet kan handla om hur Du sätter riktningen för pågående verksamhetsutveckling.

Du investerar 60 minuter av din tid – Vi bjuder på frukost och vår tid. Kostnadsfritt alltså.

Inbjudan kvarstår. Intresserad? Mejla: michael.fridholm@letthecatout.com

Maj 2017.
Varmt Välkommen Christer!
Vi hälsar Christer Ellingsworth, och hans många förmågor, välkommen som Interrelative till oss på Let The Cat Out. Vi ser fram emot spännande och resultatstarka samarbeten.
Välkommen Christer Ellingsworth
Warm Data Lab – Future of Work under ledning av Nora Bateson
Januari 2017.
Här bor vi
I januari flyttade Let The Cat Out in från kylan till värmen i Tobaksfabriken på Södermalm i Stockholm.

Här hittar du alla kontaktuppgifter.