BEROENDETS EKOLOGI.

Ett metaperspektiv på alla förändrings- och utvecklingsprocesser

Vi är alla beroende och medberoende – av substanser, processer, idéer – i de komplexa system som utgör vår verklighet.

Hur vet du att dina nuvarande uppfattningar och valda sanningar leder till ett gynnsamt liv för dig – hemma, på din arbetsplats, i samhället, i världen?

Varmt välkommen att vara med och delta i en viktig konversation om Beroende, Medberoende och Komplexitet på alla systemnivåer. En dag med gemensamt lärande, nya perspektiv och kraft att skapa utveckling och förändring. Konferensen utforskar de lärprocesser och de mönster som vi som individer anpassar oss till tillsammans med varandra, i de olika system vi befinner oss i.

Konferensen blir ett viktigt sammanhang där vi tillsammans undersöker komplexiteten i allt förändringsarbete och nycklarna till ny förståelse. Aktivitetsramarna hålls samman av Nina Pada och Christina Skoglund och utgörs av föreläsningar varvat med Warm Data Labs. Dessa Labs erbjuder ett effektivt arbetssätt för att närma sig s.k ”wicked problems” och dilemman. Läs mer om Warm Data, och se filmen där Nora Bateson förklarar sitt begrepp.

Arrangemanget passar för alla, men särskilt för de nyfikna och modiga som bär ansvar för att åstadkomma beteendeförändringar och resultat – såväl privat som professionellt.

NÄSTA TILLFÄLLE:

Onsdag 29 augusti kl: 09:00–17:00  (Lunch och Fika ingår i priset)

VAR:

NAV Sweden, Sickla Industriväg 6C, plan 6, Nacka

PRIS:

Företag: 1.975 kronor exkl. moms

Privatpersoner: 975 kronor inkl. moms

Missa inte detta! Antalet platser är begränsat så säkra din plats redan idag.

ANMÄLAN:

Mejla deltagares namn, kontaktuppgifter och faktureringsuppgifter till: anmalan@letthecatout.com
Meddela även preferenser och intoleranser avseende lunch och fika.