VARMT VÄLKOMMEN!

till en Befriande, Underhållande, Tröstande, Provocerande tillställning. Vi petar i såren, smular sönder stigman och sparkar upp dörrar. Hur många motgångar klarar vi människor av utan att gå sönder? Och hur kommer det sig att livslust kan tränga igenom även ofattbara motgångar…

Möt Alexander som glatt och frimodigt demonterar sin kropp och själ och berättar om sitt liv med Diabetes, Operationer, Dårhus, Diagnoser och Sjukdomar. Hans resa tar sin början i rövhålet och avancerar sedan via flera kroppsliga och själsliga hållplatser. Oavsett hur du själv har det i ditt liv finns stora möjligheter att du kommer känna igen dig, bli omskakad, skratta högt eller gömma dig bakom skämskudden.

Christina tar ett metaperspektiv på Alexanders reseberättelse och bjuder på ett pragmatiskt synsätt som kan ge nya infallsvinklar och vara till nytta i allehanda livssituationer. Samt användbara redskap som kan hjälpa dig att öka ditt individuella välbefinnande och kasta nytt ljus över relationer och situationer som uppkommer med människor i din omgivning.

Kvällens tillställning avslutar vi tillsammans i ett lärorikt Warm Data Lab där vi undersöker en mängd olika perspektiv på Hälsa. Så kom till oss och låt denna kväll bli en inspirerande och lärorik kick-start för din egen personliga utveckling och individuella förändring – oavsett i vilket skick du befinner dig… Vi erbjuder högt i tak under hela kvällen där alla dina upplevelser välkomnas.

Var: NAV, Nacka Strand, c/o Business Lounge, Cylindervägen 18

Entré: 125 kr (inkl. moms) Student: 45 kr (inkl. moms).

Din plats är bokad när du betalt in anmälningsavgiften via Swish eller betalkort.

Mingel, enklare mat och dryck med bra priser från kl 17:00… Programmet på scen startar kl 18:00…