Vi vet något som du behöver veta. Och det är gratis.

Vad innebär ett hållbart liv och arbetsliv i en föränderlig värld?

Har du reflekterat över vad som fungerar för dig? Vad skulle du vilja lämna bakom dig vad gäller normer och invanda mönster hemma, på fritiden eller på arbetsplatsen?

Investera din tid i en eftermiddag med föreläsning och ett Varm Data Lab som syftar till att ge dig intressanta och viktiga insikter samt en hel del nya perspektiv. En ökad förståelse för varandra kan ge dig lust och kraft att börja förändra det som behövs, kanske byta riktning i livet eller bara göra annorlunda.

Hur vet du vad som skulle kunna vara ett hållbart liv och arbetsliv för dig? Ta chansen att vara med denna eftermiddag för ny förståelse och andra aspekter på svåra frågor.

KOSTNADSFRITT. Obligatorisk anmälan då antalet platser är begränsat. Avgift utgår med 200 kronor vid utebliven avanmälan.
Mejla deltagares namn, adress och telefonnummer till: anmalan@letthecatout.com

Här hittar du information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

NÄR: Onsdagen den 19 september 2018

KLOCKAN: 13:00-17:00

PLATS: NAV Sweden, Sickla Industriväg 6C, plan 6, Nacka

Fika finns att köpa på plats.

Aktivitetsramarna hålls samman av Nina Pada och Christina Skoglund från Let The Cat Out, och utgörs av föreläsningar varvat med ett Varm Data Lab som erbjuder ett effektivt arbetssätt för att närma sig s.k ”wicked problems” och dilemman. Läs mer om Warm Data, och se filmen där Nora Bateson förklarar sitt begrepp.

Missa inte detta! Antalet platser är begränsat så säkra din plats redan idag.